Удосконалення навичок роботи в системі електронного документообігу: працівники ДЕІ у Тернопільській області взяли участь у серії тренінгів

Протягом 15-25 жовтня для працівників територіальних та міжрегіональних територіальних органів Держекоінспекції були проведені інструктажі-тренінги щодо ефективного користування автоматизованою системою управління документами «Док Проф 3».

Спікери тренінгів, зокрема, фахівці з інформаційних технологій ТОВ «ДокПроф консалтинг», детально розповіли слухачам про методи та інструменти, які дають змогу розширити функціональні можливості системи електронного документообігу та на практиці показали особливості застосування цього ресурсу, а також наголосили на необхідності чіткого дотримання вимог щодо організації документообігу в органах Інспекції.

Варто зазначити, що ще у 2019 році розпочали свою роботу на базі АСУД «ДОК ПРОФ 3» всі територіальні органи Державної екологічної інспекції. Завдяки використанню цього механізму в організації були запущені всі процеси діловодства в безпаперовому електронному вигляді, що забезпечило підвищення ефективності роботи Інспекції в цілому.

А ще безпаперовий електронний документообіг не лише забезпечує оперативність роботи організації, а й зберігає природні ресурси нашої планети.


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці