Відбулась робоча зустріч з адміністрацією НПП «Дністровський каньйон»

Цього тижня фахівці ДЕІ у Тернопільській області на чолі з начальником Інспекції Романом Ниткою в рамках співпраці відвідали НПП "Дністровський каньйон".

Під час зустрічі були опрацьовані плани спільних заходів щодо здійснення контролю за дотриманням природоохоронного законодавства на об’єктах ПЗФ, а також обговорені інші нагальні екологічні проблеми краю та шляхи їх вирішення.

Також у рамках заходу працівники та директор національного природного парку Степан Миронюк провели пізнавальну екскурсію еколого-освітнім простором, а також підземеллям офісу, де знаходиться музей геологічних, палеонтологічних та історичних зразків.

Щиро дякуємо колегам за проведену корисну зустріч і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Довідково: «Дністровський каньйон» – один з найбільших каньйонів у Європі, визнаний в світі унікальною геологічною пам'яткою. Різноманітні за походженням скелі пройшли всі геологічні та біологічні епохи і були свідками багатьох еволюційних подій за останні 420 млн років. Ця територія унікальна для пізнання етапів розвитку світу в історичному та природознавчому контексті.





ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці