Продовжуємо інформувати органи місцевого самоврядування щодо функціонування застосунку «ЕкоЗагроза»

Нещодавно фахівці Державної екологічної інспекції у Тернопільській області провели робочі інформаційні зустрічі з представниками територіальних громад, а саме: Борсуківської, Вишнівецької, Гримайлівської, Підволочиської, Копичинецької, Заводської, Колиндянської та Хоростківської.

Зокрема, інспектори детально розповіли про роботу вебресурсу "ЕкоЗагроза", який містить достовірну інформацію про стан довкілля, зафіксовані дані моніторингових систем щодо рівня радіаційного забруднення в населених пунктах України та актуальні факти екологічних загроз.

Під час зустрічей фахівці Інспекції за допомогою наочних засобів детально ознайомили представників територіальних громад з алгоритмом дій при направленні електронних звернень через зазначений сервіс.

Також було наголошено на тому, що при поданні інформації про екологічні порушення заявник проходить обов’язкову процедуру електронної ідентифікації та автентифікації. Анонімні звернення не розглядаються.

Сподіваємось й надалі ефективно співпрацювати з органами місцевого самоврядування у питаннях збереження довкілля та додержання вимог природоохоронного законодавства.

Довідково:

Посилання на вебресурс ЕкоЗагроза: https://ecozagroza.gov.ua

GooglePlay – завантажити додаток: https://bit.ly/ecozagroza_googleplay

AppStore – завантажити додаток: https://apple.co/3P7pyJ8

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці