Інспекція продовжує інформувати органи місцевого самоврядування щодо функціонування застосунку «ЕкоЗагроза»

Минулого тижня працівники Державної екологічної інспекції у Тернопільській області провели інформаційні зустрічі з представниками органів місцевого самоврядування, зокрема: у Товстенській сільській раді, у Заліщицькій міській раді, у Нагірянській сільській раді, у Козлівській сільській раді, у Озерянській сільській раді, у Великобірківській сільській раді, у Монастириській міській раді, у Коропецькій сільській раді, а також відбулася зустріч із кандидатом економічних наук, в.о. завідувача кафедри екології та охорони здоров’я ЗУНУ Леонідом Бицюрою та студентами Західноукраїнського національного університету.

Основною темою зустрічі було обговорення щодо функціонування екологічної платформи #ЕкоЗагроза.

Фахівці Інспекції проінформували присутніх про роботу офіційного вебресурсу «Екозагроза» завдяки якому кожен може в реальному часі отримувати достовірну інформацію про стан повітря, води, ґрунту, радіаційного фону у регіоні та інші актуальні екологічні дані.

Завдяки застосунку кожен громадянин, який став свідком фактів заподіяння шкоди навколишньому природному середовищу може подати електронне звернення та долучитися до відновлення та збереження довкілля.

Посилання на веб-ресурс #ЕкоЗагроза https://ecozagroza.gov.ua

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці